به گزارش دبيرخانه شوراي ترافيك استانداري يزد، " محمد منتظر " با اعلام این خبر به اهمیت و جایگاه توسعه و گسترش فرهنگ ترافیک در جامعه اشاره کرد و گفت: امروزه ترافيك و مسائل مربوط به آن، يكي از دغدغه هاي اجتماعی و فرهنگی است که عدم توجه و رسیدگی کارشناسانه و دقیق به مشکلات این حوزه می تواند تبعات جانی و مالی تاسف باری را به دنبال داشته باشد.
مسئول دبیرخانه شورای هماهنگی ترافیک از تصادفات به عنوان نشانه بارز از معضلات حوزه ترافیک یاد کرد و گفت: صرف نظر از زيانهاي اقتصادي ناشی از تصادفات جاده ای و شهری، ابعاد انساني این پدیده تلخ که گاها منجر به معلولیت و کشته شدن انسانها می شود تبعات ویرانگر اجتماعی را به دنبال خواهد داشت .
وی با ارائه گزارش از اقدامات و فعالیت های شورای ترافیک استان ، نگاه خاص و ویژه معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و رئیس شورای ترافیک استان و همچنين پیگیری های مدیرکل دفتر فنی استانداری و دبیر شورای ترافیک استان را زمینه ساز تحقق برنامه های این شورا طی سالهای 92 و 93 ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه هماهنگی های بین بخشی خوب و سیاست گذاری های دقیق و موثر در حوزه ترافیک شهري منجر به آن شده است که سال 93 طی ده سال گذشته به موفق ترین سال برای حوزه ترافیک استان تبدیل شده و شاهد کاهش چشمگیر متوفیان تصادفات رانندگی در استان یزد باشیم که این موضوع اهمیت توجه سازنده به ارتقاء آموزش فرهنگ ترافیک، اصلاح هندسی و اجرای درست طرح های ترافیکی و ایمن سازی و رفع نقاط حادثه خیز را به خوبی آشکار می سازد.
وی با بیان این که کاهش مستمر متوفیان تصادفات رانندگی در استان، بصورت پیوسته، کار آسانی نیست خاطرنشان کرد: از دیدگاه شورای ترافیک استان ، فوت حتی یک نفر در تصادفات رانندگی، بسیار سنگین و غیرقابل جبران است. لذا امیدواریم به یاری خداوند و همیاری تمامی مردم دارالعباده استان یزد در سال جاری نیز شاهد کاهش چشمگیر تلفات در استان و کشور باشیم .
یادآور می شود بر اساس آمار دبیرخانه شورای هماهنگی ترافیک ، کشته شدگان ناشی از تصادفات رانندگی در سال 1393 در استان یزد تقریبا 4/1 درصد کل فوتی های کشور در سال گذشته بوده است و 264 نفر در استان بر اثر حوادث رانندگی جان خود را از دست داده اند. از این تعداد 42% در بخش درونشهری و 58% در بخش برونشهری بوده اند. از میان متوفیان ناشی از تصادفات رانندگی در سال 93، 173 نفر متاهل و 91 نفر مجرد و بیشترین سن کشته شده از بخش جوان جامعه (21 الی 35 سال) بوده اند که از این تعداد، 57 نفر عابرین پیاده و 70 نفر راکبین موتورسیکلت سوار بوده اند.
براساس آمار اعلام شده از سوی پزشکی قانونی ، بیش از 75 درصد علت نهایی فوت، ضربه مستقیم به سر گزارش شده که عدم استفاده از کمربند و کلاه ایمنی و همچنین سرعت بالای وسیله نقلیه از مهم ترین علل وقوع جراحات و صدمات ناشی از تصادفات رانندگی در استان می باشد .
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 11,ژانویه,2025